Schoonmaak Service

Schoonmaak

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon. Daar is de volle inzet van gemotiveerde en betrouwbare vakmensen voor nodig. Kantoren, werkplaatsen, magazijnen, kantines, scholen, horeca, zwembaden en kleedruimtes: ze vragen allemaal om een verschillende aanpak. Met verschillende middelen en verschillende apparatuur. Voor elke situatie heeft SDA de juiste mensen en het gereedschap in huis om tegemoet te komen aan uw eisen.

« Vorige | Volgende »

Glasbewassing

Spons en zeem zijn niet voldoende bij grote oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen. Dan wordt glasbewassing vakwerk, met de inzet van speciale machines en hulpmiddelen. Hierbij wordt scherp gelet op kwaliteit, veiligheid, snelheid en doeltreffendheid.

Voor glasbewassing op grotere hoogten maakt SDA Schoonmaak gebruik van verschillende hoogwerkers. Vanzelfsprekend staat hierbij de veiligheid van ons personeel voorop.

« Vorige | Volgende »

Telescopische Glasbewassing

Het gebruik van ladders bij glasbewassing en gevelreiniging werd jaren als de gewoonste zaak van de wereld beschouwd, echter de risico’s van deze methode zijn zeer groot. Strenge regelgeving op dit gebied is het gevolg. Het gebruik van ladders voor schoonmaakwerkzaamheden wordt bij wet verboden. Niet voor niets maakt SDA Schoonmaakbedrijf in dat geval gebruik van telescopische glasbewassing-systemen of een hoogwerker.

Bent u toe aan schoonmaakservice op hoog niveau? Informeer dan eens bij SDA schoonmaakbedrijf naar de mogelijkheden.

« Vorige | Volgende »

Gevelreiniging

Een fraaie gevel oefent helaas nog steeds een grote aantrekkingskracht uit op "gevelkunstenaars". Met een juiste voorbehandeling kan veel ellende worden voorkomen. Maar snel en verantwoord ingrijpen is altijd geboden.

Met kennis van gebruikte bouwmaterialen, de inzet van professionele apparatuur en het gebruik van verantwoorde middelen, behouden wij uw gevel in optimale staat. Zodat uw pand gezien mag blijven worden!

« Vorige | Volgende »

Bouwoplevering

Aan het eind van een bouwproces kan de spanning flink oplopen. De oplevering van uw nieuwbouw vraagt niet alleen om een krachtige inzet en begrip voor de omstandigheden, maar vooral om de nodige ervaring.

En een gemotiveerde ploeg. Opruimen en schoonmaken, met oog voor een verantwoorde afvoer. Handen uit de mouwen, maar de kop d'r bij. Dat tekent SDA Schoonmaak!

« Vorige | Volgende »